Τηλ.::
Κίνα Πλαστική Pulverizer μηχανή κατασκευαστής
Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd

Για να παρέχουν άριστο Pulverizer & υψηλός - ποιοτική υπηρεσία στους πελάτες

Αρχική Σελίδα

Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd

Θέση επιχείρησης

Καθιερωμένο τον Ιανουάριο το 2007, Co. μηχανημάτων Huibang, ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας πλαστικών pulverizers και των μηχανημάτων εξώθησης, τα οποία βρίσκονται στην ακμάζουσα, όμορφη πόλη - Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu. Ανήκει στην περιοχή ποταμών Yangtze, και κοντά στη Σαγκάη, το Ναντζίνγκ, Suzhou, Wuxi, Changzhou και άλλη οικονομική ενδοχώρα, το σύστημα μεταφορών είναι εξαιρετικά κατάλληλο και γρήγορο που μπορεί να χειριστεί τη θάλασσα αέρα/την αποστολή εδάφους από όλους τους λιμένες της Κίνας.

 

Προϊόντα & πλεονεκτήματα

Το κύριο επιχειρησιακό προϊόν μας περιλαμβάνει πλαστικό pulverizer, το θραυστήρα, τον καταστροφέα εγγράφων, τον αναμίκτη, τον ενιαίο και διπλό εξωθητή βιδών, το πλαστικό φύλλο σωλήνων/σχεδιαγράμματος (ξύλο & πλαστικό)//τη γραμμή εξώθησης πιάτων, έλξη-μακριά, τον κόπτη, το φορτωτή, τον έλεγχο θερμοκρασίας φορμών, κ.λπ., τους οποίους όλοι παρουσιάζουν στα χαρακτηριστικά ως απλή ρύθμιση, χαμηλή ενέργεια-κατανάλωση και υψηλές αποδοτικότητα και ρυθμοαπόδοση προϊόντων. Η επιχείρηση, με τα αρκετά σταθερά πλεονεκτήματα δύναμης στο εμπορικό σήμα, ποιότητα, τεχνολογία, αγορά, κλίμακα και όφελος, έχει εμπιστευθεί και έχει υποστηριχθεί από πολλούς νέους και παλαιούς καταναλωτές για πάνω από 10 έτη, που έχουν τη σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομική ανάπτυξη

 

Για χρόνια η επέκταση και η ανάπτυξη, μηχανήματα Huibang έχουν γίνει μια από τις κύριες ενσωματωμένες επιχειρήσεις μηχανημάτων στην Κίνα. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας έχει έναν τομέα πατωμάτων 5000 τετραγωνικών μέτρων, δύο ιδιαίτερα μηχανοποιημένα εργοστάσια και εξοπλισμένα καλά γραφεία, επίσης, έχουμε δοκιμάσει το τεχνικό προσωπικό και μια επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών, που μπορούν να παρέχουν στους πελάτες την καλύτερη pre-sale και μεταπώλησης υπηρεσία για να λύσουν τα προβλήματα τις μηχανές, δόση και να διορθώσουν δωρεάν, διάφορα εξαρτήματα και οι διάφορες τεχνικές συμβουλές είναι διαθέσιμες επίσης.

 

Επιπλέον η παραγωγή μας έχει περάσει από μια αυστηρή διαδικασία, συμπεριλαμβανομένου του ακριβούς ποιοτικού συστήματος διαχείρισης, μέτρηση και το σύστημα επιθεώρησης, το σύστημα τυποποίησης, το βασισμένο σε πληροφορίες σύστημα και η εκσυγχρονισμένη επιστημονική διαχείριση, που σημαίνει, ασκούν μέσα τα πιθανά πλεονεκτήματα της βιώσιμης ανάπτυξης και ταξινομούν undisputedly την κυριάρχη θέση στην εγχώρια ίδια βιομηχανία, που γίνεται αναγνωρισμένη κύρια επιχείρηση και άριστος αντιπρόσωπος σε αυτήν την βιομηχανία.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HB

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Κίνα Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ιδρυμένη τον Ιανουάριο του 2007, η Co. μηχανημάτων Zhangjiagang Huibang, ΕΠΕ έχει γίνει τώρα ο επαγγελματικότερος πλαστικός pulverizer κατασκευαστής στην επαρχία Jiangsu. Με τη γρήγορη ανάπτυξη και την αναπτυγμένος επιχείρηση, 10 έτη αργότερα, το εργαστήριο είναι ανίκανο να ικανοποιήσει την απαίτηση. Το 2017, Huibang κινήθηκε προς νέες εγκαταστάσεις, οι οποίες καλύπτουν 5000 τετραγωνικό μέτρο. Κατά τη διάρκεια μετά από 12 έτη, Huibang έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 1500 πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το Huibang εμμένει πάντα στη φιλοσοφία «για να παρέχει τα άριστα προϊόντα και υψηλός - ποιοτική υπηρεσία στους πελάτες» υποσχόμαστε ότι η κάθε απαίτησή σας θα αντιμετωπιστεί σοβαρά και η πρότασή σας θα γίνει σεβόμενη θερμά.

υπηρεσία της εταιρίας

Η υπόσχεσή μας στην υπηρεσία

 

Εμμένοντας στην αρχή «παρέχετε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και άριστη υπηρεσία», αναπτυσσόμαστε στις προκλήσεις και πηγαίνουμε με συνέπεια επάνω από και πέρα για τους πελάτες μας. Μπορείτε να βασιστείτε στους υπαλλήλους μας σε όλο τον κόσμο για να αντιμετωπίσετε τις σημερινές αβεβαιότητες με την εμπιστοσύνη που προέρχεται από τη βαθιά γνώση τοπικών αγορών τους και την πείρα τους. Η χωρίς ταίρι προσωπική υπηρεσία μας διακρίνει. Καθένας στη Co. μηχανημάτων Huibang, ΕΠΕ υποθέτει έναν υψηλό βαθμό της προσωπικής ευθύνης για την εργασία σας και δεν θα στηριχτούμε έως ότου γίνεται εκείνη η εργασία προς την ικανοποίησή σας. Προσδοκάμε αντί αντιδράμε, και ακολουθούμε κατευθείαν.

 

Πίσω από κάθε σύμβαση, η λύση αλυσιδών εφοδιασμού, το τηλεφώνημα και η αποστολή είναι μια προσωπική σχέση με σας, ο πελάτης μας. Εάν διαχειριζόμαστε την ολόκληρη αλυσίδα εφοδιασμού σας ή προσφέρουμε μια ειδικευμένη υπηρεσία, η δυνατότητά μας να ακούσουμε και να μάθουμε πρίν λαμβάνει μέτρα είναι τι κάνει τους υπαλλήλους μας τους συνεργάτες σας και τις λύσεις μας αποτελεσματικότερους.

Ομάδα επιχείρησης

Η κατάρτιση είναι μια βασική σειρά μαθημάτων για όλα τα μέλη και οργανώνουμε τις διάφορες καταρτίσεις να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους HB για να βελτιώσουμε τις δυνατότητες και να τις αφήσουμε να είναι επαγγελματικότερες για τη pulverizer μηχανή.

Κίνα Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Zhangjiagang Huibang Machinery Co.,Ltd
Δρόμος Renmin No.7, Changyinsha, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::+86-138-148-04734
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Πλαστική Pulverizer μηχανή προμηθευτής. © 2018 - 2020 plastic-pulverizermachine.com. All Rights Reserved.